Hé jij daar, technisch specialist! Zit je al een tijdje in een baan waar je niet helemaal happy bent, of schreeuwt jouw leven gewoon om een nieuwe uitdaging? Als het bouwen aan langdurige projecten je niet afschrikt, kan de jachtbouw dan zeker interessant voor je zijn. Nobel werk, met luxueuze vaartuigen als eindproduct. Daar kan je zeker weten jouw ei in kwijt! Waarom jouw carrière verder zou moeten gaan in de jachtbouw? We geven je in dit artikel 3 supergoede redenen!

1. Je bouwt mee aan unieke schepen

Stel het je eens voor: elke dag ga jij aan het werk in een jachtwerf waar geleidelijk aan een enorm luxe schip opdoemt. Dat jij hebt helpen realiseren! Door het unieke ontwerp van ieder jacht is er veel maatwerk nodig: iedere klus is dus ook weer anders. En door het hoge prijssegment van jachten werk je hoe dan ook met mooie, hoogwaardige materialen. Je krijgt dus echt de kans om iets moois neer te zetten!

2. Specialistisch werk voor echte vaklui

Ben jij een echte nerd in jouw vakgebied? Mooi, dat kunnen we in de jachtbouw goed gebruiken! Door de aanzienlijke omvang van een jacht, zul je begrijpen dat er veel verschillende technische disciplines aan boord gehaald worden om zo’n schip tot stand te brengen. Waar jij je dus ook in specialiseert, je komt sowieso in aanraking met heel veel andere disciplines. Dat werkt fantastisch samen: niet alleen bouw je samen aan iets moois, je kunt ook makkelijk iets van elkaar opsteken!

3. Langdurig werk in meerjarige projecten

Als je graag jarenlang zeker wil zijn van werk, dan is de jachtbouw zeker weten de sector voor jou. De laatste jaren is de vraag naar jachten alleen maar gestegen. Daarnaast is de doorlooptijd voor de bouw van een nieuw jacht behoorlijk lang: gemiddeld toch zo’n 2-4 jaar. Heb je dus eenmaal een nieuwe klus, dan ben je ook wel even onder de pannen. En er zijn banen te over: dat betekent voor jou dat er na de tewaterlating altijd wel ergens een nieuwe klus op je wacht. Doorlopend werk gegarandeerd!

Jouw adres voor werk in de jachtbouw

Wil je graag aan de slag in de jachtbouw, maar zou je niet weten waar je moest beginnen? Klop dan eens aan bij het grootste uitzendbureau in deze sector. Rispens is al jaren hét adres voor vacatures in de jacht- en scheepsbouw. Ze zorgen dat je een baan krijgt met verantwoordelijkheid, op een werf waar je werk echt gewaardeerd wordt. Teamwerk staat centraal: collegialiteit is een belangrijke waarde bij de bedrijven waar ze mee werken.

Vind jouw ideale vacature

Je kunt natuurlijk altijd een kijkje nemen tussen de vacatures die op dit moment openstaan in de jachtbouw. Staat er iets voor je bij? Dan kun je op de website van Rispens rechtstreeks solliciteren, zonder veel gedoe. Je contactgegevens, een korte reactie en je cv zijn genoeg. En kom je niet direct je droombaan tegen? Schrijf je dan in, zodat de intercedenten voor je op zoek kunnen in de maritieme markt.

Bekijk de laatste jachtbouw vacatures >

Categorieën: Bedrijven